Nieuws voor rijscholen

Rijinstructeur

Duitse leerling knalt tegen muur tijdens les met dronken rijinstructeur

woensdag 08 februari 2017 | Daisy Kossen

Een zeventienjarige leerling is in Duitsland tegen een muur van een huis gereden, terwijl zijn rijinstructeur beschonken naast hem in de passagiersstoel zat.

Dation Rijschool Software (advertentie)

Het incident gebeurde dinsdag in de plaats Drensteinfurt. Volgens een woordvoerder van de politie was de leerling in een bocht de macht over het stuur verloren. De 57-jarige rijinstructeur zag geen mogelijkheid de leerling te corrigeren. De auto kwam tot stilstand tegen het huis. Beide kwamen met de schrik vrij.

Alcoholtest

Uit een afgenomen alcoholtest kwam naar voren dat de instructeur beschonken was. De dronkaars mocht direct zijn rijbewijs inleveren en in zijn lesbevoegdheid kwijt.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!