Nieuws voor rijscholen

Samenwerkingsverband CRB en Dation

Samenwerking CRB en Dation biedt voordeel voor rijscholen

dinsdag 07 februari 2017 | Daisy Kossen

Het Collectief Rijscholen Belang (CRB) en leverancier van rijschoolsoftware Dation zijn een samenwerkingsverband gestart waarin de CRB-leden profiteren van extra ledenvoordeel.

Dation Rijschool Software (advertentie)

Inkoopvoordelen via CRB

Het Collectief Rijscholen Belang blijft continu op zoek naar inkoopvoordelen voor haar deelnemers, zo ook op het gebied van rijschoolsoftware. Een aantal deelnemers wezen de organisatie op de software van Dation en gaven daarbij aan zeer tevreden over het systeem te zijn. Inmiddels hebben deze rijscholen de papieren leskaart achter zich gelaten en draaien deze rijscholen nu volledig digitaal.

Dation

“Onze missie is het vergroten van de waarde van de rijles. Dit doen wij door veel administratieve handelingen te automatiseren voor de rijschoolhouder en rijinstructeur. Bovendien maken we de service naar de leerling groter via onze RijbewijsApp” legt Wouter Eijkelenkamp van Dation uit. “Gemiddeld bespaart een rijschoolhouder zo’n twee uur per week met onze rijschoolsoftware. In die vrijgekomen uren kunnen ze extra rijles geven (wat meer omzet betekent) of juist iets meer vrije tijd hebben in plaats van de hele zondag aan de administratie te moeten besteden”. 

Korting

Binnen de samenwerking tussen Dation en CRB ontvangen CRB-leden een maandelijkse korting van 5 euro. “Bovendien kan elk CRB lid gratis een demonstratie van Dation uitproberen” sluit Eijkelenkamp af.

De gratis demonstratie is aan te vragen via de Dation-CRB actiepagina.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!