Wil jij een eigen rijschool starten?

De Startersdag voor Rijscholen

Op woensdag 2 oktober organiseert RijschoolVandaag.nl bij De VerkeersAcademie in Nieuwegein de 7e editie van De Startersdag plaats. Als je van plan bent (ooit) een rijschool te beginnen is deelnemen aan De Startersdag een must. Gelukkig is de editie van 2 oktober uitverkocht, waardoor aanmelden niet meer mogelijk is.

Gedurende een interactief programma worden diverse presentaties gegeven en workshops georganiseerd. Ook zijn er gedurende de dag netwerksessies, waar je als deelnemer je vragen kunt stellen aan een deskundige op het gebied van bijvoorbeeld leasing, boekhouding of het aanvragen van rijexamens.

"Gelukkig is De Startersdag weer uitverkocht en is aanmelden niet meer mogelijk"

Nuttig en leerzaam

De Startersdag is niet alleen nuttig voor beginnende rijschoolhouders, maar ook voor gevorderde. Je kunt jouw bedrijf immers altijd verbeteren, en je moet zorgen dat je de concurrentie een stap voor bent. Dit kan door naar De Startersdag te komen. Er wordt je onder andere geleerd hoe je het beste je auto’s kunt leasen, waar je kortingen kunt krijgen, en hoe je je verzekeringen op orde moet brengen (en houden). De Startersdag is echt een plek om veel te leren: bijvoorbeeld over hoe je je bedrijf moet presenteren op sociale media als Facebook, Instagram en Twitter, maar ook op je eigen site.

Tussen 10.30 uur en 16:00 uur zullen alle toonaangevende leveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche je uitgebreid informeren over alles wat er komt kijken bij het starten van een eigen rijschool. We vertellen je nu nog niet teveel over het programma, maar een aantal onderwerpen die in ieder geval behandeld gaan worden zijn:
• Je rijschool inschrijven bij de KvK en CBR.
• Online marketing;
• Verzekeringen voor rijscholen;
• Veilige inrichting van je lesauto;
• Rijschoolsoftware;
• Bruikbare belastingweetjes;
• Kopen of leasen van een lesauto;
• Uitleg over het reserveringssysteem van CBR;
• En nog veel meer.

De dag wordt aangeboden door RijschoolVandaag.nl en haar partners Lesautolease, Dation Rijschoolsoftware, VekaBest Verkeersleermiddelen, Verjo Verkeersleermiddelen en De VerkeersAcademie.

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl