Nieuws voor rijscholen

17-jarige bestuurder

17-jarige rijdt twee fietsers aan tijdens ritje in auto vriend

maandag 22 januari 2018 | Miranda Schenkhuizen

Een 17-jarige jongen heeft zondagmiddag twee fietsers aangereden in de Wagenstraat in Wagenberg. Hij werd aangehouden voor het veroorzaken van een ongeval en het rijden zonder rijbewijs.

Dation Rijschool Software (advertentie)

Het ongeval gebeurde eind van de middag, rond 16.10 uur. Na het aanrijden van de fietsers belandde de auto in de sloot. De fietsers zijn met, vooralsnog, onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder en bijrijder van de auto raakten niet gewond.

Inzittenden auto aangehouden

Op het moment dat de politie arriveerde waren de inzittenden van de auto er al uit geklommen. De 17-jarige bleek achter het stuur gezeten te hebben. De 18-jarige bijrijder bleek de eigenaar van de auto. Beiden zijn aangehouden door de politie. 


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Gerelateerde berichten

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!