Nieuws voor rijscholen

startersdag

Altijd al een eigen rijschool willen starten? Kom naar de Startersdag 2018

vrijdag 12 januari 2018 | Miranda Schenkhuizen

Wil jij een eigen rijschool starten of wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn als ondernemer in de rijschoolbranche? Kom dan op woensdag 21 maart 2018 naar De Startersdag van RijschoolVandaag in Nieuwegein.

Lesautolease.nl (advertentie)

Op deze dag staat De VerkeersAcademie Nieuwegein geheel in het teken van startende rijschoolhouders. Tussen 10:30 uur en 15:30 uur zijn er diverse branchedeskundigen en toonaangevende leveranciers uit de rijschoolbranche aanwezig. Door middel van voorlichting zullen zij je informeren over de do’s en don’ts bij het beginnen van een rijschool. Zij staan ook klaar om al je vragen te beantwoorden, tips te geven en jou te voorzien van alle informatie die jij nodig hebt om je eigen rijschool te beginnen.

Succesvol ondernemen

Dit unieke evenement staat in het teken van succesvol ondernemen. Tijdens deze dag kun je diverse workshops volgen en vind je antwoord op vragen als: ‘Wat kan je verwachten als startende ondernemer binnen de rijschoolbranche?’ en ‘Hoe wordt jouw rijschool een succes?’ Dit en nog veel meer wordt woensdag 21 maart uitgebreid besproken. Zodat jij, na deze dag, goed voorbereid  je eigen rijschool kunt starten..

Netwerken

De Startersdag vindt plaats bij De VerkeersAcademie in Nieuwegein en deelname is helemaal gratis. Tussen de middag bieden we je een lekkere lunch aan en is er volop gelegenheid om te netwerken met andere deelnemer. Kortom, De Startersdag is de beste start van je eigen rijschool.

Aanmelden

Wil jij bij de Startersdag 2018 aanwezig zijn? Stuur een e-mail naar info@rijschoolvandaag.nl met jouw gegevens in. Wees er snel bij want er is slechts plek voor 50 deelnemers.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Gerelateerde berichten

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!