Nieuws voor rijscholen

Trage automobilist laat zich niet inhalen

Trage automobilist laat zich niet inhalen

dinsdag 07 november 2017 | Miranda Schenkhuizen

KLEVE - Een man in een donkere Volkswagen met Nederlands kenteken heeft in het Duitse Kleve het verkeer gehinderd. Hij wilde niet ingehaald worden, meldt de Duitse politie maandag.

De VerkeersAcademie (advertentie)

De man reed afgelopen donderdag rond 19.50 uur met een slakkengangetje van dertig kilometer per uur over de Grunewaldstraße in de richting van Nederland. Een 22-jarige vrouw uit Emmerich wilde hem inhalen, maar steeds als ze dat probeerde gaf de man weer gas. Pas na zo'n 5 kilometer liet hij de vrouw invoegen.

Getuigen gezocht

Vlak daarna probeerde een andere auto de traag rijdende Volkswagen in te halen. Wederom stond de man dat niet toe.

De 22-jarige en de andere automobilist sloegen linksaf de Bundesstraße 504 in, naar Goch. De man in de Volkswagen reed rechtdoor naar de grens. De politie in Kleve is op zoek naar getuigen.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!