Nieuws voor rijscholen

CBR schrapt 44 arbeidsplaatsen

Vanaf 1 juli theorie-examen Engels ook met extra tijd

woensdag 04 april 2018 | Miranda Schenkhuizen

Vanaf 1 juli aanstaande kunnen kandidaten het theorie-examen voor de auto in het Engels ook met extra tijd doen. Dat maakt het CBR vandaag bekend.

De VerkeersAcademie (advertentie)

Net zoals bij de andere theorie-examens met extra tijd krijgen kandidaten bij het Engelse examen vijftien minuten extra de tijd bij het onderdeel ‘kennis van verkeersregels en verkeersinzicht’.

Vanaf vandaag te reserveren

Daarnaast kunnen kandidaten ook gebruik maken van geluid bij het examen. Het CBR heeft besloten het nieuwe type examen vanaf deze zomer af te gaan nemen doordat er veel vraag naar is. Het examen is met name geschikt voor kandidaten met een lagere leesvaardigheid. Al vanaf vandaag is het Engelstalige auto theorie-examen met extra tijd te reserveren via Mijn CBR.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!