Contact met Rijschoolvandaag.nl

Redactie Rijschoolvandaag.nl

mail: info@rijschoolvandaag.nl

Adverteren op Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl biedt adverteerders verschillende mogelijkheden om zeer gericht in contact te komen met hun doelgroep(en). Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier hieronder.

Contactformulier

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met de redactie van Rijschoolvandaag.nl.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Alle schijnwerpers op u!

RijschoolVandaag.nl had in 2017 gemiddeld 42.213 bezoekers per maand. Dat betekent dat RijschoolVandaag.nl een enorm bereik heeft onder rijscholen, rijinstructeurs en andere verkeersprofessionals. En dat maakt onze nieuwssite zo interessant als je onder de aandacht wilt komen bij deze doelgroep.

RijschoolVandaag.nl is een stichting. Dat betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Ons enige doel is om samen met de partners de rijschoolbranche te voorzien van het laatste relevante nieuws. Ook ontwikkelen we samen met de partners nieuwe producten en organiseren we samen met onze partners succesvolle evenementen zoals Het RijschoolCongres en De Startersdag. Deelname daaraan is voor onze partners vaak gratis.

Bij RijschoolVandaag.nl geldt: gelijke monniken, gelijke kappen. Iedere partner heeft dezelfde rechten en levert dezelfde bijdrage. Deze bijdrage relatief laag en dat komt omdat de stichting RijschoolVandaag.nl opereert zonder winstoogmerk.

Wat levert een partnership voor u als partner op?

  • gemiddeld ruim 42 duizend bezoekers per maand;
  • uw mailings en nieuwsberichten naar 11.263 abonnees;
  • online banners op website en in de wekelijkse nieuwsbrief;
  • gratis deelname aan De Startersdag;
  • deelname aan Het RijschoolCongres;
  • samenwerking met de andere partners;
  • ook brainstormen we graag met u over maatwerkoplossingen.

Kortom, een partnership met RijschoolVandaag.nl levert u een voorsprong op. Interesse? Neem dan contact met ons op door het contactformulier hiernaast in te vullen. We nemen dan snel contact met u op.

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!