Contact

RijschoolVandaag.nl had in 2017 gemiddeld 42.213 bezoekers per maand. Dat betekent dat RijschoolVandaag.nl een enorm bereik heeft onder rijscholen, rijinstructeurs en andere verkeersprofessionals. En dat maakt onze nieuwssite zo interessant als je onder de aandacht wilt komen bij deze doelgroep.

Alle schijnwerpers op u!

RijschoolVandaag.nl is een stichting. Dat betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Ons enige doel is om samen met de partners de rijschoolbranche te voorzien van het laatste relevante nieuws. Ook ontwikkelen we samen met de partners nieuwe producten en organiseren we samen met onze partners succesvolle evenementen zoals Het RijschoolCongres en De Startersdag. Deelname daaraan is voor onze partners vaak gratis.

Bij RijschoolVandaag.nl geldt: gelijke monniken, gelijke kappen. Iedere partner heeft dezelfde rechten en levert dezelfde bijdrage. Deze bijdrage relatief laag en dat komt omdat de stichting RijschoolVandaag.nl opereert zonder winstoogmerk.

Wat levert een partnership voor u als partner op?

Kortom, een partnership met RijschoolVandaag.nl levert u een voorsprong op. Interesse? Neem dan contact met ons op door het contactformulier hieronder in te vullen. We nemen dan snel contact met u op.

info@rijschoolvandaag.nl
0499-460845
info@rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl