CBR Rijswijk neemt tot 1 mei geen examens af

Het CBR meldt in een update dat het naar verwachting tot 1 mei geen examens kan afnemen op de examenlocatie in Rijswijk. Daar werd vorige week een brand gesticht en de schade aan het examencentrum is aanzienlijk.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Door de schade kan het CBR in een van de grootste examenlocaties van Nederland (gemiddeld zo’n 1.800 theorie- en 700 praktijkexamens per week) tot waarschijnlijk 1 mei geen examens afnemen. 

Kandidaten kunnen terecht op de andere CBR-locaties. Het CBR wil ook s' avonds en op zaterdag theorie-examens gaan afnemen. Ook is een speciale webpagina (cbr.nl/brand) ingericht.

Examens

Voor de praktijkexamens (inclusief de taxi-examens van CCV) heeft het CBR onderdak gevonden in Event Plaza aan de Lange Kleiweg 86. Een locatie dicht in de buurt van het examencentrum waardoor de praktijkkandidaten in een bekende omgeving kunnen afrijden.

De rijtesten in het kader van Rijgeschiktheid vertrekken voorlopig vanaf de nevenvestiging van het CBR aan de Lange Kleiweg 60.

Al gereserveerde theorie-examens voor deze en volgende week zijn of worden verplaatst naar een datum op korte termijn in de CBR-locaties Barendrecht, Schelluinen, Haarlem of Utrecht. Als het examen niet uitkomt, kan dit kosteloos worden verplaatst.

Klanten die een Gezondheidsverklaring hebben ingediend ondervinden geen extra hinder door de brand. 

Brand

Vorige week vrijdag werd er brand gesticht in het CBR te Rijswijk, door een 38-jarige man. De man zit nog steeds vast.