Dation trakteert Twentse rijinstructeurs op snacks tijdens schoonmaken leswagen

DATION BAL

Dation Rijschoolsoftware wilde vorige week rijinstructeurs een hart onder de riem steken en toverde hun parkeerplaats in Hengelo om tot pop-up opstapplaats voor alle rijscholen uit de regio. Daar konden de instructeurs tijdens het desinfecteren van de lesauto, genieten van een balletje.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Door de Covid-19 maatregelen worden leerlingen van rijscholen momenteel niet bij huis opgehaald, maar vaak bij het station in Hengelo. Tevens moet na iedere rijles de auto worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. 

Pop-up opstapplaats

Aangezien station Hengelo dichtbij het hoofdkwartier van Dation ligt, vond het softwarebedrijf het een goed idee om alle rijscholen uit de regio samen te brengen (op 1,5 meter afstand natuurlijk), om zo de branche en de leerlingen een hart onder de riem te steken. 

De instructeurs konden genieten van een natje en een droogje, de leswagens konden daar worden schoongemaakt en de leerlingen konden daar opstappen. Er werden wel honderd ballen gehakt verorberd en er gingen liters koffie doorheen. Een mooie actie van Dation. 

De aftermovie