Een tankpas voor rijscholen

Het is geen nieuw verschijnsel, een tankpas waardoor je met korting kunt tanken bij een lokaal tankstation of landelijke keten. Maar nu is er een tankkaart speciaal voor rijscholen. En tijdens een rijles wordt relatief veel brandstof verbruikt, dus korting is altijd welkom. De Collectieve Inkoop Organisatie Rijscholen (CIOR) komt met een tankkaart voor rijscholen, die door heel Nederland te gebruiken is bij meer dan 400 tankstations.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Maar wat is nou het verschil tussen een gewone tankpas en een tankpas via CIOR?

*Allereerst is de korting hoger dan op een standaard tankpas;

*Daarnaast zijn de jaarlijkse bijdragen gereduceerd met 80% ten opzichte van bv een Multi Tank Kaart.

*Uiteraard vindt er een kredietbeoordeling plaats, maar als er geen aanleiding toe is dan zal er ook geen borg gevraagd worden.

Fiscusproof

Net als de tankpassen van “Tom” is ook het betalingsoverzicht van deze tankpas “fiscusproof”. Niet alleen de belastingdienst doet steeds moeilijker om de losse bonnetjes te accepteren, ook uw accountant zal het aanmoedigen, omdat het een duidelijk overzicht schept en de BTW duidelijk vermeld staat.

Een ander voordeel van een tankpas is dat je ook het broodje of kopje koffie dat je tijdens je werktijden afrekent bij de pomp, als kosten op kunt voeren in je boekhouding. Deze kosten lopen vaak sneller op dan dat men verwacht, tot wel 1500 euro per jaar. En dit alles staat vermeld op het betalingsoverzicht van de tankpas. Hetzelfde geldt ook voor wasstraten. Dit geldt overigens ook voor eventuele aanwezige wasstraten.

Binnenkort zullen alle leden van de Collectieve Inkoop Organisatie Rijscholen benaderd worden om ze te helpen bij de aanvraag van de tankkaart en bij het beantwoorden van vragen. Wilt u ook een landelijke tankkaart met korting aanvragen dan kunt u contact opnemen met De Collectieve Inkoop Organisatie Rijscholen.