Nieuws voor rijscholen

Rijinstructeur in elkaar geslagen

Engelse rijinstructeur belaagd en 15 keer in het gezicht geslagen

maandag 17 juli 2017 | Daisy Kossen

Op maandag 3 juli is een rijinstructeur in Dagenham (Regio Groot-London) belaagd en in het gezicht geslagen door een aantal kinderen. Ook de spiegel van zijn lesauto moest eraan geloven. Een getuige die het zag gebeuren schakelde de politie in.

VekaBest verkeersleermiddelen (advertentie)

De 58-jarige Naeem Butt reed over Longbridge Road toen een kind op een fiets plotseling voor hem op dook en hij hard op de rem moest gaan. Niet veel later doken ook anderen kinderen op en omsingelden zijn lesauto.

Mishandeling

De kinderen begonnen direct met eieren te gooien. Door het warme weer reed de rijinstructeur op dat moment met zijn ramen open en verschillende eieren kwamen daardoor ook binnen terecht. Alsof dat nog niet genoeg was, werd ook één van zijn zijspiegels afgebroken en begonnen de kinderen daarna op zijn gezicht in te slaan. Volgens de instructeur wisten ze hem zo’n 15 tot 18 keer te raken. Een omwonende was getuige van het bizarre voorval en schakelde de politie in. De man moest in het ziekenhuis behandeld worden aan wat lichte verwondingen en mocht daarna naar huis.

Tweede keer

De instructeur zegt in een regionale krant geen idee te hebben waarom de kinderen hem aanvielen. Het is de tweede keer in een paar maanden tijd dat dit hem in dezelfde woonwijk overkomt. De agenten hebben tot nu toe geen verdachten kunnen arresteren.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!