Nieuws voor rijscholen

Verkeerscontrole

Gewonde bij botsing met lesauto

maandag 07 januari 2019 | Miranda Schenkhuizen

Bij een ongeval op de Eindhovenseweg Zuid in Best is zaterdagmiddag een man gewond geraakt nadat hij met zijn auto op een lesauto botste.

Dation Rijschool Software (advertentie)

Het gebeurde rond 12.00 uur op de rijbaan richting Eindhoven. De man botste met zijn auto op de lesauto voor hem. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is nog niet bekend. De man heeft ter plaatse medische verzorging gehad en is daarna met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De beide inzittenden van de lesauto bleven ongedeerd.

Allebei de auto's moesten door een bergingsbedrijf worden afgevoerd. De rijbaan richting Eindhoven is korte tijd afgesloten geweest voor verkeer.

 


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Gerelateerde berichten

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!