Grootste rij-fraudeur van Nederland handelt nu ook in praktijkroutes

Nadat het CBR veel kritiek kreeg over de voorspelbaarheid van de theorie-examens, blijkt dat praktijkexamens net zo voorspelbaar zijn. Rijschool Altijd Geslaagd biedt 100 procent slagingskans door het aanleren van vaste examenroutes. Ze beweren precies te weten hoe een examen verloopt op elke tijdstip van de dag.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

De meest populaire rij-fraudeur van Nederland, de oprichter van Altijd Geslaagd, heeft een nieuw fenomeen in het leven geroepen: handel in examenroutes.

Volledige garantie

Volgens diverse media biedt hij met rijschool Altijd Geslaagd volledige slagingsgarantie. De rijinstructeurs die werkzaam zijn bij rijschool Altijd Geslaagd beweren alle examenroutes te kennen. Deze routes zijn afhankelijk van het tijdstip waarop kandidaten examen doen. De rijlessen worden voor 20 euro per uur aangeboden en kandidaten kunnen binnen één dag slagen voor het praktijkexamen. 

CBR maakt zich geen zorgen

Het CBR stelt dat er geen vaste examenroutes zijn en volgens Irene Heldens, woordvoerder van het CBR, hebben examenkandidaten van rijschool Altijd Geslaagd geen hogere kans op slagen. De verkeersomstandigheden zijn volgens haar iedere dag anders en daarom is het onzin om te denken dat kandidaten slagen door examenroutes aan te leren. 

Afbeelding: PowNed