Hagelschade aan de lesauto? Dit is de oplossing

Afgelopen donderdag heeft noodweer gezorgd voor veel schade, ook aan lesauto’s. Gelukkig heeft Autoschadeherstelbedrijf Van der Sanden ervoor kunnen zorgen dat de rijlessen van getroffen rijschoolhouders niet stil vielen.

Dation Rijschool Software

— Advertentie —

De rijles moet altijd doorgaan

Stefan van der Sanden, eigenaar van het autoschadeherstelbedrijf, heeft het maar wat druk deze week. Vanochtend kwamen er weer twintig telefoontjes binnen van getroffen rijschoolhouders. Van der Sanden heeft zich gespecialiseerd in het repareren van schade aan lesauto’s en het mobiel houden van rijschoolhouders. Momenteel werkt een ‘hagelteam’ van het autoschadeherstelbedrijf hard om alle beschadigde lesauto’s te repareren en rijschoolhouders te voorzien van vervangend vervoer. Dit om ervoor te zorgen dat de rijlessen gewoon door kunnen gaan. 

Zo groot als tennisballen

De afgelopen dagen is het regelmatig raak en zorgt noodweer voor ravages. Op sommige plekken vielen uitzonderlijk grote hagelstenen uit de lucht. De ijsballen veranderden auto’s in poffertjespannen en veel spiegels en ramen moesten het ontzien. Van der Sanden vertelt dat iedereen met een WA Extra of All Risk verzekering gedekt is tegen hagelschade. Door samenwerkingen met Lesautoverhuur.nl  en LesautoLease.nl kan Van der Sanden daarnaast snel zorgen voor vervangend vervoer. Door een wagenpark van maar liefst 130 auto is er altijd wel een passende auto beschikbaar. 

Naast lesauto's repareert het autoschadeherstelbedrijf van Van der Sanden ook particuliere auto's. Bekijk de website voor meer informatie.