Nieuws voor rijscholen

peter claassen

Het is bijna zover! Geef je nu op voor de Rijschool Relatiedag

dinsdag 29 mei 2018 | Miranda Schenkhuizen

Nog maar een paar dagen! Op zaterdag 2 juni organiseert Peter Claassen dè Rijschool Relatiedag in Waalwijk, speciaal voor alle rijschoolhouders! Het belooft de grootste en gezelligste rijschool relatie beurs ooit te worden. Nog nooit waren er zoveel bedrijven bijeen om hun producten en diensten te tonen, dus geef je snel op!

Peter Claassen Dubbele Bedieningen (advertentie)

Al over een paar dagen is de Rijschool Relatiedag in Waalwijk. Met veel informatie en tips voor jouw rijschool, een enorm assortiment aan auto’s en vrachtwagens, netwerkmogelijkheden met collega’s uit de branche, de mogelijkheid in een Aston Martin te rijden en een supergezellige barbecue!

Heel veel te doen

Bezichtig tijdens deze dag de mooiste auto’s en vrachtauto’s en kies jouw toekomstige auto uit! Bezoek de vele stands van o.a. VekaBest, Dation, Lesautoverhuur en De VerkeersAcademie en leer meer over: educatiemiddelen, leasing, huren, softwaresystemen, boekhoudingsystemen en planningsystemen. Geniet tenslotte van de Brabantse gastvrijheid en klets met vakgenoten bij tijdens een gezellige barbecue!

 

Deelname en barbeque zijn gratis!

De Rijschoolrelatiedag is op zaterdag 2 juni van 11.00 tot 18.00 uur bij Peter Claassen aan de Schutweg 16 in Waalwijk.  Aanmelden gaat via sales@peheja.com. De toegang, de barbeque, en de drankjes zijn gratis!


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!