Het is bijna zover! Geef je nu op voor de Rijschool Relatiedag

Nog maar een paar dagen! Op zaterdag 2 juni organiseert Peter Claassen dè Rijschool Relatiedag in Waalwijk, speciaal voor alle rijschoolhouders! Het belooft de grootste en gezelligste rijschool relatie beurs ooit te worden. Nog nooit waren er zoveel bedrijven bijeen om hun producten en diensten te tonen, dus geef je snel op!

Peter Claassen Dubbele Bedieningen

— Advertentie —

Al over een paar dagen is de Rijschool Relatiedag in Waalwijk. Met veel informatie en tips voor jouw rijschool, een enorm assortiment aan auto’s en vrachtwagens, netwerkmogelijkheden met collega’s uit de branche, de mogelijkheid in een Aston Martin te rijden en een supergezellige barbecue!

Heel veel te doen

Bezichtig tijdens deze dag de mooiste auto’s en vrachtauto’s en kies jouw toekomstige auto uit! Bezoek de vele stands van o.a. VekaBest, Dation, Lesautoverhuur en De VerkeersAcademie en leer meer over: educatiemiddelen, leasing, huren, softwaresystemen, boekhoudingsystemen en planningsystemen. Geniet tenslotte van de Brabantse gastvrijheid en klets met vakgenoten bij tijdens een gezellige barbecue!

 

Deelname en barbeque zijn gratis!

De Rijschoolrelatiedag is op zaterdag 2 juni van 11.00 tot 18.00 uur bij Peter Claassen aan de Schutweg 16 in Waalwijk.  Aanmelden gaat via sales@peheja.com. De toegang, de barbeque, en de drankjes zijn gratis!