Nieuw in Arnhem: bijscholingen van De VerkeersAcademie

De VerkeersAcademie start het organiseren van WRM-bijscholingen in Arnhem. De bijscholingen, waaruit je kunt kiezen zijn: De Rijprocedure, Faalangstinstructeur, Het RVV en Alcohol en drugs. En als je je aanmeldt krijg je tot wel 200 euro korting.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Waarom in Arnhem?

De VerkeersAcademie: “Diverse rijscholen namen contact met ons op, omdat hun vaste opleider gestopt is. We hebben in overleg met de curator nog geprobeerd om voor de studenten hun opleiding zeker te stellen. Helaas is dat niet gelukt.”

Wat kunnen we nog meer verwachten?

De VerkeersAcademie: “We zullen ons hele portfolio ook daar aanbieden. Maar wij gaan niet over 1 nacht ijs. Zoiets opstarten moet je zorgvuldig doen en niet volgende week een opleiding starten. Tot die tijd kunnen studenten uit Gelderland bij ons terecht in Nieuwegein, Zwolle of Best.”

Data bijscholingen

31 oktober - De Rijprocedure
20 november - Faalangstinstructeur
12 december - Het RVV
20 december - Alcohol en drugs

Tot 200 euro korting

De VerkeersAcademie hanteert introductieprijzen met hoge kortingen, oplopend tot wel 200 euro. Voor 1 bijscholing betaal je 200 euro. Voor 2 bijscholingen betaal je 300 euro (100 euro voordeel) en voor 3 bijscholingen betaal je 400 euro (200 euro voordeel).


Voor meer informatie en aanmelden klik hier »