Nieuws voor rijscholen

opel astra rijschool lesauto

Lease de Astra voor de prijs van een Corsa

donderdag 14 september 2017 | Redactie

Leerlingen zoeken een betrouwbare, betaalbare rijschool met een hoog slagingspercentage en een goede rijinstructeur. Als rijschoolhouder zoekt u dat in een lesauto: betrouwbaar, scherp geprijsd en de zekerheid dat u jaren kunt vertrouwen op uw nieuwe werkplek. En als u gemiddeld 65.000 kilometer per jaar achter het stuur doorbrengt, is comfort niet alleen een wens maar ook een noodzaak.

Dation Rijschool Software (advertentie)

Speciale actie voor rijschoolhouders

Opel biedt alle rijschoolhouders de meest comfortabele werkplek aan voor een scherpe prijs, want u leaset nu een nieuwe Opel Astra Online Edition voor de prijs van een Corsa. Zo houdt u de kosten beperkt, maar profiteert u wel van maximaal (rij)comfort! Wat mag u van uw nieuwe werkplek verwachten?

•Ergonomische comfortstoelen (AGR) in hoogte verstelbaar
•Geavanceerde toptechnologie
•Uw persoonlijke assistent aan boord met Opel OnStar, incl. 4G Wi-Fi
•Uitstekende connectiviteit
•Compleet uitgerust, aangenaam interieur
•Cruise control en parkeersensoren

Bijna 14% korting op leasetarief

U rijdt de Astra 5-deurs Online Edition met 136pk (100kW) incl. metallic lak en AGR-comfortstoelen met Full Operational Lease nu vanaf €475,- in plaats van €549,- per maand. Daarnaast krijgt u ook nog eens 10% korting op de in-/en ombouw van dubbele bediening bij Peter Claassen én gratis Opel accessoires naar keuze t.w.v. €500,- incl. BTW. Ervaar diverse Opel modellen tijdens de Lesauto Testdag.

 


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Gerelateerde berichten

Onderwerpen

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!