Lease de Astra voor de prijs van een Corsa

opel astra rijschool lesauto

Leerlingen zoeken een betrouwbare, betaalbare rijschool met een hoog slagingspercentage en een goede rijinstructeur. Als rijschoolhouder zoekt u dat in een lesauto: betrouwbaar, scherp geprijsd en de zekerheid dat u jaren kunt vertrouwen op uw nieuwe werkplek. En als u gemiddeld 65.000 kilometer per jaar achter het stuur doorbrengt, is comfort niet alleen een wens maar ook een noodzaak.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Speciale actie voor rijschoolhouders

Opel biedt alle rijschoolhouders de meest comfortabele werkplek aan voor een scherpe prijs, want u leaset nu een nieuwe Opel Astra Online Edition voor de prijs van een Corsa. Zo houdt u de kosten beperkt, maar profiteert u wel van maximaal (rij)comfort! Wat mag u van uw nieuwe werkplek verwachten?

•Ergonomische comfortstoelen (AGR) in hoogte verstelbaar
•Geavanceerde toptechnologie
•Uw persoonlijke assistent aan boord met Opel OnStar, incl. 4G Wi-Fi
•Uitstekende connectiviteit
•Compleet uitgerust, aangenaam interieur
•Cruise control en parkeersensoren

Bijna 14% korting op leasetarief

U rijdt de Astra 5-deurs Online Edition met 136pk (100kW) incl. metallic lak en AGR-comfortstoelen met Full Operational Lease nu vanaf €475,- in plaats van €549,- per maand. Daarnaast krijgt u ook nog eens 10% korting op de in-/en ombouw van dubbele bediening bij Peter Claassen én gratis Opel accessoires naar keuze t.w.v. €500,- incl. BTW. Ervaar diverse Opel modellen tijdens de Lesauto Testdag.