Man rijdt zonder rijbewijs en gooit met vieze onderbroek

AMERSFOORT - De politie in Amersfoort had zaterdagnacht flink wat te stellen met een dronken automobilist. Eenmaal aangehouden en meegenomen naar het bureau vond de man het ook nog nodig om een onderbroek met ontlasting naar de politie te gooien.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Agenten kregen melding van een mogelijk dronken bestuurder op de Bachweg. Toen zij aankwamen zagen ze al dat de auto waarin hij gereden had een wiel miste, dat vermoedelijk verloren was gegaan na een aanrijding met een afvalcontainer.


Na een blaastest bleek het vermoeden van dronkenschap juist. De man liet zich niet zomaar meenemen door agenten en zette het op een lopen. Ver kwam hij niet: volgens de politie werd hij na een korte achtervolging aangehouden. Hij verzette zich vervolgens bij zijn aanhouding.

Onderbroek

Op het bureau bleek dat de man niet alleen teveel had gedronken, maar ook geen geldig rijbewijs had. Hij leek het overigens niet eens te zijn met zijn aanhouding en gooide een onderbroek met ontlasting naar de agenten, schrijft de politie op Facebook.
De man is gisteren verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees hier het hele artikel »