Nieuws voor rijscholen

foto turks categorie B

Nieuw en nu leverbaar van VekaBest, hét ideale Turkse lespakket cat. B

donderdag 13 september 2018 | Miranda Schenkhuizen

Gloednieuwe Turkse leermiddelen categorie B: hét autotheorieboek Turks en 10 Turkse internet examentrainingen! Naast alle onderwerpen van de CBR-examens voor categorie B kan ook opgedane kennis getoetst worden door vele oefenvragen in 10 examentrainingen. Zij geven de cursist helder inzicht in de inmiddels opgebouwde kennis. De modernste theorie van Nederland, nu voor een hele nieuwe doelgroep. Nog makkelijker leren voor Turkse leerlingen.

Lesautolease.nl (advertentie)

Dit Turkse pakket biedt:

• Een modern theoriepakket
• Helder geschreven tekst, in het Turks
• 10 online oefenexamens (650 theorievragen)
• Verschillende vraagtypen online verwerkt: multiplechoicevragen, ja/nee vragen, open vragen, graphic gap match vragen (sleepvragen) en hotspot vragen (aanwijsvragen)

Professionaliteit en veiligheid

Met dit ideale Turkse lespakket kunnen we samen een bijdrage leveren aan meer professionaliteit en veiligheid op de weg. Goede zaken!

 


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Gerelateerde berichten

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!