Nieuwe partner RijschoolVandaag: Kia Motors Nederland

RijschoolVandaag heeft er een nieuwe partner bij: Kia Motors Nederland. Al jaren is Kia een stabiele factor in de top-10 van bestverkopende auto's en daarmee één van de succesvolste automerken van ons land. “We willen ons meer richten op de rijschoolbranche. Een branche die perfect bij ons merk past”, zo zegt Michel Janssen, Account Specialist Fleetsales & Leasing van Kia Motors Nederland.

VTO

— Advertentie —

Het merk

De historie van Kia gaat terug tot 1944. Het bedrijf vindt het niet gek dat weinig mensen dat weten. Zeker in Nederland is Kia nog een jong merk. Pas begin jaren negentig zette Kia hier namelijk voet aan de grond. 
Nu behoort Kia, in Nederland (maar ook in de rest van Europa), tot één van de snelst groeiende automerken. Een behoorlijke prestatie als je naar de korte geschiedenis van het merk in Europa kijkt. “We zijn op de particuliere markt het derde automerk in Nederland, dat komt door onze kwalitatief goede en rijk uitgeruste auto’s”, zo zegt Janssen.

Rijscholen

Kia Motors Nederland wil meer aandacht besteden aan de rijschoolbranche. Jansen: “Wij zien veel kansen in de rijschoolwereld. We hebben perfecte modellen voor rijscholen. Modellen van kwaliteit, kwaliteit waar wij achterstaan. We geven niet voor niets zeven jaar garantie op onze auto’s. We zijn dan ook blij om een nieuwe partner van RijschoolVandaag te zijn en zo onze auto’s onder de aandacht te brengen in deze branche.”


RijschoolVandaag heet Kia Motors Nederland van harte welkom!
Binnenkort zal een redacteur van RijschoolVandaag één van de modellen van Kia Motors Nederland uitgebreid voor u recenseren.