Nieuwe website CBR met rijschoolvinder binnenkort live

Vorige week maakte het CBR extra maatregelen bekend in verband met de topdrukte. Er worden gepensioneerde examinatoren ingezet, examens mogen ’s avonds of in het weekend plaatsvinden en de toelatingseisen voor examinatoren worden verlaagd. Ook wordt er een nieuwe website met rijschoolvinder geïntroduceerd, zodat jongeren vooral kiezen voor een rijschool met een hoog slagingspercentage. Deze is bijna klaar om live te gaan, meldt het CBR.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

CBR: “Natuurlijk weten we dat het slagingspercentage niet zaligmakend is. Het is echter wel iets om goed op te letten. 1.500 rijscholen hebben een slagingspercentage van nog geen 30 procent: zeven op de tien van hun leerlingen zakt. Dat vinden we veel. Daarom blijven we jongeren actief voorlichten over de weg naar het rijbewijs.”

Website binnenkort live

De nieuwe website van het CBR is bijna klaar om live te gaan. Het CBR: “We werken momenteel hard aan onze vernieuwde website, die binnenkort 'live' gaat. Daar vinden jongeren makkelijker informatie over rijscholen. Zoals die nu op rijschoolgegevens staat, maar dan met filters en in een volgorde die je zelf kiest. Uiteraard passen we ook de look-and-feel van de website aan en krijgt-ie een frisse en moderne uitstraling. Zo is de website makkelijker leesbaar via je mobiel, geeft gerichter informatie als je via Google zoekt en krijg je op de site zelf sneller antwoord op je vraag”.

Bekijk hier een preview van de nieuwe website »