Nieuws voor rijscholen

CBR examinator

Nieuwe wervingsinitiatieven van CBR

maandag 19 juni 2017 | Daisy Kossen

Het CBR kampt al tijden met extreme drukte, waarbij de norm van zeven weken regelmatig overschreden wordt. Om de drukte terug te dringen is de organisatie al een tijd bezig met het werven van nieuwe examinatoren

Dation Rijschool Software (advertentie)

Tijdens de wervingscampagne is het CBR continu op zoek naar nieuwe manieren om de vacature voor examinator onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Wervingsmiddelen

Begin deze maand is de nieuwe website www.werkenbijcbr.nl in de lucht gegaan. Op deze website kunnen werkzoekenden niet alleen alle vacatures binnen het CBR bekijken, maar ook meer informatie lezen over wat een baan als examinator daadwerkelijk inhoudt.

Om nog meer aandacht te vragen voor de vacature CCV-examinator heeft het CBR ook een wervingsfilm ontwikkeld genaamd ‘Heb jij diesel in je bloed?’. In de film is het persoonlijke verhaal te zien van vier CCV-examinatoren die vertellen waarom het vak hen aanspreekt. Ook zijn er beelden te zien uit de examenpraktijk.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!