Sluiting horeca heeft gevolgen voor IBKI

ibki protocol papier kantoor schrijven blog

De sluiting van de horeca heeft tot gevolg dat het IBKI in de problemen komt met het afnemen van examens, praktijkbegeleidingen en stagebeoordelingen. Het IBKI maakt namelijk veel gebruik van hotels en restaurants voor het afnemen van deze examens.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Door de aanscherping van de coronamaatregelen is dat voorlopig niet meer mogelijk, schrijft het IBKI in een informatiebrief. 

Verplaatsingen

IBKI zegt er alles aan te doen om examens, praktijkbegeleidingen en stagebeoordelingen zoveel mogelijk door te laten gaan. Dit betekent dat dit in veel gevallen het examen of de beoordeling op een andere locatie en soms ook een andere datum dan gepland plaats zal moeten vinden.

Het IBKI is nu aan het uitzoeken welke geplande afspraken door kunnen gaan en welke verplaatst moeten worden. 

Verzoek

Het kan dus zijn dat je examen of beoordeling uitgesteld wordt. Het IBKI vraagt om begrip en verzoekt om niet direct contact met ons op te nemen met vragen over de planning. Als je afspraak wordt uitgesteld of verplaatst krijg je dat tijdig te horen. 

Een nieuwe afspraak inboeken kan op de normale manier, maar hou er wel rekening mee dat locaties bij hotels of restaurants voorlopig niet gebruikt kunnen worden.