Transport Compleet gaat (jong)volwassenen informeren over rijopleidingen

Op 15, 16 en 17 maart 2016 komt de transportwereld samen in Hardenberg. Transport Compleet is de meest complete beursbeleving voor de transportbranche. Dit jaar wordt de beursvloer uitgebreid met een Werken-en Lerenplein voor (jong)volwassenen.

VERJO

— Advertentie —

Rijopleiders zijn aanwezig tijdens Transport Compleet om op het Werken- en Lerenplein (jong)volwassenen te informeren over de mogelijkheden van een baan in de transport en logistiek. Initiatiefnemers achter het Werken- en Lerenplein zijn Aldivèr Werken en Leren in Transport & Logistiek, ROC Aventus, Deltion College, Autorijschool Blokhuls en Autorijschool De Weerd.

Veel belangstelling voor de beurs

De beursvloer in Hardenberg is op 15, 16 en 17 maart drie dagen lang de plek waar exposanten hun relaties en nieuw zakelijk potentieel ontmoeten in een gemoedelijke sfeer, omringd door grote opleggers, robuuste bandenprofielen en glimmende bedrijfswagens. Hardenberg is de plek waar het ooit allemaal begon, in 2000, voor Transport Compleet (destijds onder de naam Carrosserie Vakdagen). En nog steeds mag de vakbeurs jaarlijks rekenen op belangstelling van zo’n 16.000 bezoekers. 

Kennisprogramma

Naast het beursprogramma is er ook een uitgebreid kennisprogramma met presentaties en lezingen. ING gaat een drietal kennissessies organiseren voor de sector Transport en Logistiek. Op het programma staan actuele zaken als trends en ontwikkelingen op het gebied van de logistieke sector, economische ontwikkelingen maar ook zaken als financiële weerbaarheid en asset based financieren. Om voor ondernemers een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod te creëren, vraagt ING externe partijen een bijdrage aan het programma te leveren.

TLN bijeenkomsten

Ook TLN houdt meerdere bijeenkomsten tijdens Transport Compleet, zoals een presentatie over versnelde training rij- en rusttijden en digitale tachograaf, een workshop privacy, inloop spreekuur over pensioen, een bijeenkomst over ladingdiefstal en een startersbijeenkomst. Het exacte kennisprogramma inclusief tijden en aanmeldinformatie is te vinden op www.evenementenhal.nl/transportcompleet.