VekaBest opent inschrijvingen voorlichtingsbijeenkomsten DRIVE!

DRIVE! is de nieuwe praktijk rijopleidingsmethode van VekaBest, powered by CITO. Loop jij als rijschoolondernemer graag voorop op het gebied van innovatie? Wil jij met je rijschool voorsprong op de concurrent behouden? Schrijf je dan snel in voor één van de vier (gratis) voorlichtingsbijeenkomsten en kom er als één van de eerste achter wat DRIVE! voor jouw rijschool kan betekenen. Wacht niet te lang, want er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Duidelijk en overzichtelijk

DRIVE! zorgt ervoor dat de leerling en de rijinstructeur door ‘dezelfde bril’ naar de prestaties en vorderingen van de leerling gaan kijken. Hiervoor worden online scoreformulieren gebruikt die op vier momenten tijdens de rijopleiding worden ingevuld. De DRIVE! applicatie zet deze om naar overzichtelijke rapportages, waarmee voor alle betrokkenen (dus ook voor jou als rijschoolhouder en voor de ouders van de leerling) duidelijk is hoe de leerling presteert.

Effectief

Behalve dat dit waardevolle informatie oplevert voor de instructeur (waarmee de effectiviteit van de resterende opleiding wordt vergroot), krijg jij als rijschoolhouder inzicht in de performance van je medewerkers én kun je de rapportages gebruiken in de communicatie met de leerling en diens ouders (bijvoorbeeld over het moment waarop het praktijkexamen kan worden aangevraagd).

VekaBest

VekaBest kondigde DRIVE! halverwege juni al aan en is inmiddels klaar om het product in de markt te zetten. Volgens Ad Philipsen van VekaBest is er samen met partner CITO stevig doorgewerkt om een gedegen product met daadwerkelijk toegevoegde waarde op de markt te kunnen brengen. Philipsen: “DRIVE! gaat zorgen voor een ontzettend effectieve rijopleiding en wij kunnen bijna niet wachten om het aan de markt te presenteren tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten.”

Data en locaties van de voorlichtingsbijeenkomsten:
- 26 september van 10:00 tot 12:00 uur te Best
- 28 september van 19:00 tot 21:00 uur te Nieuwegein
- 4 oktober van 09:00 tot 11:00 uur te Delft
- 4 oktober van 14:00 tot 16:00 uur te Amsterdam

Inschrijven voor een van de bijeenkomsten kan via de volgende link:
https://goo.gl/TYvv4e