Nieuws voor rijscholen

Drive banner

Voorlichtingsbijeenkomsten DRIVE! snel volgeboekt

dinsdag 12 september 2017 | Daisy Kossen

Onlangs opende de inschrijving voor 4 voorlichtingsbijeenkomsten over de nieuwe DRIVE! lesmethode, een product van VekaBest, powered by Cito. Door de grote hoeveelheid inschrijvingen heeft VekaBest het aanmeldformulier tijdelijk moeten sluiten.

Peter Claassen Dubbele Bedieningen (advertentie)

De aanmeldingen stroomden vanaf het eerste moment binnen en in no time waren de bijeenkomsten dan ook volgeboekt. “Hoewel je natuurlijk altijd hoopt dat een nieuw product goed aanslaat, zijn we blij verrast met de grote belangstelling”, aldus Kris Bom die namens VekaBest de voorlichtingsbijeenkomsten organiseert.

Bom: “Uiteraard willen we alle geïnteresseerde rijscholen de gelegenheid bieden om uitgebreid kennis te maken met DRIVE! en we zullen dan ook extra bijeenkomsten gaan plannen. Informatie daarover kunnen rijscholen in de loop van september tegemoet zien”.

Over DRIVE!

DRIVE! van VekaBest maakt uw rijopleiding effectiever en voorspelbaarder. De basis van DRIVE! zijn online scoreformulieren die de leerling en de instructeur op vier momenten tijdens de

rijopleiding invullen.

 

Door inzicht in elkaars scoreformulieren en door de rapportages die DRIVE! automatisch genereert, krijgen de leerling en de instructeur een betrouwbaar, gezamenlijk beeld van het actuele niveau van de leerling. Ook wordt duidelijk wat de zwakke plekken en aandachtspunten zijn, zodat dáár in het vervolg van de opleiding extra focus op kan worden gelegd.

Belangrijk neveneffect is dat ‘ruis’ tussen leerling/ouders enerzijds en instructeur/rijschool anderzijds (bijvoorbeeld over het moment waarop het praktijkexamen kan worden aangevraagd) wordt  weggenomen. De DRIVE! meekijkfunctie voor ouders speelt hierin een belangrijke rol.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!