Vrouw mishandeld om parkeerplek

In Waalwijk is er maandagavond 27 april een heftige ruzie ontstaan om een parkeerplaats. De ruzie liep volledig uit de hand en een 26-jarige Waalwijker zou zo boos geworden zijn dat hij de bestuurster van de andere auto, een 26-jarige Waalwijkse, met een knuppel op haar gezicht zou hebben geslagen. Zo laat de politie weten op politie.nl De verdachte is inmiddels aangehouden.

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Een 26-jarige Waalwijker en zijn 24-jarige vriendin kregen ruzie met de inzittenden van een andere auto, een 28-jarige Waalwijker en diens 26-jarige vriendin. Tijdens het conflict raakten de mannen met elkaar slaags en ook de vrouwen onderling.

Honkbalknuppel

De 26-jarige verdachte zou met een honkbalknuppel schuin hebben uitgehaald en het slachtoffer door het geopende raam in haar gezicht en op haar linkerarm hebben geslagen. Daarbij liep zij aan haar kaak letsel op. Vervolgens sloeg hij, zo heeft de jonge vrouw verklaart, met de de knuppel op het dak van de auto. De politie stelt een nader onderzoek in naar het incident en de rol van de betrokkenen.