VTO blijft dé trendsetter van Nederland

Nu ook in het Pools verkrijgbaar: de VTO-lesmethode voor Basis-VCA en VOL-VCA! Deze behandelt alle onderwerpen van het VCA-examen op toegankelijke en praktijkgerichte wijze, geheel volgens de eind- en toetstermen van SSVV. Ook VCA-cursisten met Pools als moedertaal kunnen nu dus profiteren van de unieke VTO-kwaliteit.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Door een slimme en actuele indeling is de methode – die bestaat uit een lesboek en een professionele klassikale presentatie - zowel geschikt voor Basis- als VOL-VCA cursisten. Zo kunnen opleiders extra efficiënt hun (combi-)cursussen plannen.

VCA-opleiding verplicht

Volgens de Arbowetgeving zijn werkgevers verplicht hun werknemers goed te instrueren over veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Mede in dát kader wordt een VCA-certificering door veel opdrachtgevers verplicht gesteld.

Dynamische markt

De Nederlandstalige VCA-lesmethode van VTO is al enkele jaren succesvol op markt. Ad Philipsen van VekaBest licht toe: “De VCA-markt is dynamisch en wij spelen daarop in. Nadat we met succes VCA e-learning aan ons assortiment hadden toegevoegd, gaven onze klanten aan ook behoefte te hebben aan een VCA-lesmethode in het Pools. Aan die vraag komen we nu tegemoet.“  

Cursusboek, lespresentatie en e-learning

Het cursusboek, de lespresentatie en de optionele e-learning bieden aan opleiders de keuze: klassikaal opleiden, zelfstudie of hybride. En natuurlijk is er ook een gecertificeerd opleidingsplan voor de verplichte nascholing voor code 95.

Wilt u meer weten over deze moderne lesmethode, neem dan contact op met VTO vervoer & logistiek op 040-214 00 80 of met onze vertegenwoordiger!