Nieuws voor rijscholen

politie

14-jarige jongen betrapt in moeders auto

vrijdag 05 januari 2018 | Miranda Schenkhuizen

De politie Rijnmond Oost hield vannacht een wel heel jonge bestuurder aan die een stukje was gaan rijden met de auto van zijn moeder.

Lesautolease.nl (advertentie)

Omstreeks 3.30 uur  zagen de agenten een auto rijden op de Oosterlengte . Aangezien de bestuurder wel erg jong leek besloten ze hem om zijn papieren te vragen.

Stiekem de autosleutels gepakt

De jongen uit de Rotterdamse wijk Zevenkamp bleek slechts 14 jaar oud te zijn. Hij had de autosleutels van zijn moeder stiekem uit haar handtas gehaald en besloot midden in de nacht een stukje te gaan joyriden met haar auto en zijn vrienden een bezoekje te brengen.

Niet de eerste keer

De jongen kreeg een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs en de politie bracht hem naar huis waar hem een goed gesprek wachtte met zijn moeder.  Het bleek overigens niet de eerste keer te zijn dat de jongen er op uit ging met de auto van zijn moeder. Hij had blijkbaar al flink wat  geoefend. De agenten waren onder de indruk van zijn nette rijstijl.

Politie op facebook

Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Gerelateerde berichten

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!