Nieuws voor rijscholen

Motorrijders massaal beboet in Amsterdam

18-jarige jongen zonder rijbewijs rijdt vrouw dood

maandag 31 december 2018 | Miranda Schenkhuizen

Een 18-jarige jongen heeft op de vlucht voor de politie op een parkeerplaats langs de Duitse Autobahn een 39-jarige vrouw doodgereden die in haar auto zat. Haar zoontje (10) raakte zwaargewond.

De VerkeersAcademie (advertentie)

De politie wilde de jongen op de snelweg A5 controleren toen hij er vandoor ging. In de achtervolging die ontstond reed de jongen bij Heppenheim (Hessen) een parkeerplaats op waar hij op de auto knalde waar de vrouw in zat. Die raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis.

 

Geen rijbewijs

De 10-jarige zoon raakte zwaargewond maar niet levensbedreigend. De vader van het gezin was op het moment van de botsing op het toilet van de parkeerplaats. Volgens de politie had de 18-jarige jongen, die ook letsel opliep, geen rijbewijs. Een bloedproef moet uitwijzen of hij onder invloed was.

 

Meer via

Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!