Nieuws voor rijscholen

peheja

Peheja BV lanceert nieuwe generatie dubbele bedieningen

vrijdag 28 december 2018 | Miranda Schenkhuizen

De huidige Peheja® dubbele bediening is voor vele rijscholen wereldwijd een bekend product. Na meer dan 30 jaar trouwe dienst is het product echter toe aan een grondige technische en design update. Het geüpdate systeem wordt standaard uitgevoerd met een uitneembaar gaspedaal, het systeem is compacter en de basis unit wordt in een nieuwe design gestoken.

Peter Claassen Dubbele Bedieningen (advertentie)

Door nieuwe technieken toe te passen worden er onder andere geen smeermiddelen meer gebruikt, wordt de kans op kabelbreuk nog geringer en de betrouwbaarheid nog hoger. Daarbij wordt de kans op problemen door verkeerd gebruik met minimaal 80% vermindert.

Stilstaand koppelingspedaal

Doordat de huidige generatie originele koppelingspedalen van de voertuigen steeds gevoeliger wordt, dienen wij ons systeem daarop te modificeren en zal het nieuwe Peheja®  systeem standaard worden voorzien van een stilstaand koppelingspedaal, zoals in de rest van Europa al vele jaren wordt toegepast. Zo blijft de kans op technische problemen aan uw voertuig minimaal en is de kans dat u voor problemen komt te staan nihil. Optioneel kan er nog wel gekozen worden voor een bewegend koppelingspedaal.

peheja3

peheja4

De voordelen:

• Stilstaand koppelingspedaal aan de instructeurzijde
• Altijd uitneembaar gaspedaal (indien er voor een gaspedaal wordt gekozen)
• Geen vet meer maar speciale lagers
• De betrouwbaarheid stijgt met minimaal 60%
• De kans op technische problemen aan het originele systeem blijven nihil.
• Het systeem is minder zichtbaar en wordt meer geabsorbeerd in uw voertuig
• Dubbele bediening met gaspedaal is compacter, dus meer voetruimte
• Ergonomisch verbeterd
• Lagere pedaaltrap
• Stiller

 

Vanaf half 2019 beschikbaar

Het Peheja® systeem is het enige kabel dubbele bediening systeem in Europa dat Tüv gekeurd is en aan alle strenge veiligheidseisen voldoet. Het systeem wordt meerdere keer per jaar getest, beproeft en gecontroleerd door Tüv Nord. Het is niet voor niks het sterkst groeiende dubbele bedieningen bedrijf van Europa.

Het Peheja systeem is vanaf half 2019 alleen verkrijgbaar bij een paar zorgvuldig geselecteerde en gespecialiseerde inbouwbedrijven. Deze bedrijven krijgen iedere jaar een training en kunnen aan de gecertificeerde kwaliteitsproducten komen. Zo weet u zeker dat u samen met uw leerling veilig op weg bent. Voor het complete dealer overzicht kunt u op onze website terecht op https://peheja.com/find-a-dealer/
Voor vragen kunt u altijd terecht bij het dubbele bediening inbouwstation Peter Claassen BV.

 


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!