Nieuws voor rijscholen

Rijbewijs halen

80-jarige levert spontaan rijbewijs in na ongeval

dinsdag 21 mei 2019 | Miranda Schenkhuizen

Een 80-jarige vrouw uit Koksijde heeft zelf besloten haar rijbewijs in te leveren, nadat ze vorig jaar een ongeval had veroorzaakt en daarna wegreed.

De VerkeersAcademie (advertentie)

Op 18 november vorig jaar was de 80-jarige Denisa D. onderweg om bij haar zoon te gaan gaan eten, toen ze op de licht hellende Goffinlaan de controle over haar stuur verloor. Ze reed een muurtje van een parkeergarage aan en ging er vervolgens vandoor.

Opschorting

De vrouw zag naar eigen zeggen geen schade en besloot daarna door te rijden. Die schade bleek echter aanzienlijk. De vrouw werd snel getraceerd en bij haar zoon thuis legde ze een positieve ademtest af. De vrouw besloot hierna zelf haar auto te verkopen. Na vragen van de procureur leverde ze vervolgens ook spontaan haar rijbewijs in. De vrouw kreeg van de politierechter daarom de gunst van de opschorting. Voor het ongeval zelf moet ze wel 208 euro betalen.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dť nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!