Nieuws voor rijscholen

oudste vrachtwagenchauffeur

André (91) ziet na 40 jaar wens in vervulling gaan

maandag 06 februari 2017 | Miranda Schenkhuizen

De 91-jarige André Schroemgens uit Venlo mocht dinsdag voor het eerst in veertig jaar weer in een vrachtwagen van Vervoerscollege Venlo stappen.

Dation Rijschool Software (advertentie)

Dankzij zijn zoon ging deze langgekoesterde wens van André op zijn verjaardag in vervulling. "Dat had ik nooit gedacht, dat ik ooit nog in zo'n ding zou rijden", reageerde André enthousiast. "Als ik honderd ben, dan ga ik het nog een keer proberen."

Verjaardag

Zijn zoon en schoondochter besloten om hem voor zijn verjaardag te verrassen met een rijles op een vrachtwagen. “Hij heeft het altijd over zijn tijd op de vrachtwagen”, vertelt schoondochter Yvonne.

Afgekeurd

André was jarenlang vrachtwagenchauffeur, maar werd op zijn 51ste afgekeurd vanwege nekproblemen. Hij moest noodgedwongen stoppen met de hobby waar hij zijn werk van had gemaakt. Ondanks zijn nekproblemen woont André nog altijd op zichzelf.

Bekijk de video.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!