Bijzondere inboedel failliete rijschool Aalbregt wordt geveild

De naar nu blijkt bijzondere inboedel van de eerder failliet verklaarde rijschool Aalbregt uit Zoetermeer wordt momenteel online geveild. Tot maandag 16 september 19.00 uur kunnen geïnteresseerden een bod uitbrengen op de inboedel van de rijschool.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Variërend van bedrijfswagens tot zeldzame oldtimers en van kinderattracties tot zelfs een doodskist, de inboedel van rijschool Aalbregt is op zijn minst bijzonder te noemen. De inboedel van de voormalig rijschool van Ferry Aalbregt omvat veel te verwachten items zoals verschillende nieuwe auto’s en bedrijfswagens, motorrijkleding en helmen en stoelen en tafels, planten en accessoires uit het interieur van de rijschool. Maar ook bijzonder items, zoals meerdere oldtimers, waaronder een Edsel Corsair uit 1958 en een Volkswagen Kever uit 1975. Maar ook een kinderattractie van Pieter Post, een gamekast  en zelfs een doodskist.

Verkeersschool Aalbregt werd op 3 juli failliet verklaard. Veel gedupeerden hopen nog steeds geld te ontvangen van de rijschool. Of de veiling genoeg gaat opbrengen om hiervoor te zorgen is nog maar de vraag.