Nieuws voor rijscholen

CBR

CBR geeft man aan die theorie-examen komt doen met de auto

donderdag 07 december 2017 | Miranda Schenkhuizen

Een 35-jarige man uit Krimpen aan den IJssel kwam woensdagochtend met de auto naar zijn theorie-examen. Mensen bij het CBR vonden dit wat vreemd en besloten de politie te bellen, waarna de man een proces verbaal ontving.

VQH Advocaten (advertentie)

Dienstdoende agenten vonden het een mooi verhaal en postten het op instagram. Ze schrijven:”Vanochtend was er iemand met de auto naar zijn theorie examen gekomen. De mensen bij het CBR in Schelluinen vonden dit wat vreemd en belden met onze meldkamer.”

Zonder rijbewijs

In het berichtje meldden ze ook dat de man een proces verbaal voor het rijden zonder rijbewijs gekregen heeft. Maar of de man zijn theorie-examen gehaald heeft is ook hun niet bekend. Ze vertellen:”Collega's hebben de persoon gecontroleerd en hij bleek inderdaad zonder rijbewijs te rijden. Hij heeft een proces-verbaal ontvangen voor het rijden zonder rijbewijs. Of hij is geslaagd voor zijn theorie is niet bekend.”

Ook is het niet bekend hoe hij thuis is gekomen. In ieder geval niet met de auto.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Gerelateerde berichten

Onderwerpen

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!