Dation gaat samenwerken met Tikkie

dation tikkie

'Ik stuur je wel Tikkie!' is een vaak gehoorde zin in menig restaurant. Maar voortaan kun je dit ook in de lesauto tegen je leerling zeggen, want Dation en Tikkie gaan samenwerken. Vanuit de app Dation Onderweg kun je straks een Tikkie versturen naar de leerling, via een WhatsApp-bericht.

VERJO

— Advertentie —

'Tikkie werkt op dit moment aan een koppeling voor de zakelijke markt. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en hebben Early Access om samen met het team van Tikkie de eerste zakelijke betaalverzoeken te integreren in de rijschoolwereld', geeft Dation aan.

De samenwerking gaat om een pilot en Dation is nu op zoek naar instructeurs die Tikkie willen integreren in hun rijschool. 

Snelle betaling

Dation geeft aan dat met een Tikkie de rekening sneller betaald wordt. 61% van de verzonden tikkies wordt namelijk binnen 1 uur betaald en 80% van de tikkies wordt betaald in minder dan 12 uur. 

Ook de jonge doelgroep kent het versturen van Tikkies als geen ander. Na een avond in de plaatselijke kroeg of na een etentje sturen jongeren de Tikkies letterlijk in de rondte. 'En niet alleen jongeren maken gebruik van deze betaalverzoeken. Inmiddels hebben ruim 7 miljoen Nederlanders al eens een Tikkie verstuurd of betaald.' Dation denkt dan ook dat deze integratie goed bij rijscholen past. 

Geïnteresseerde rijscholen kunnen zich hier aanmelden voor het pilotprogramma.