Nieuws voor rijscholen

digid

DDoS-aanval zorgt voor problemen bij Mijn CBR

donderdag 02 augustus 2018 | Miranda Schenkhuizen

DigiD, het systeem waarmee je kunt inloggen met je digitale intentiteit, heeft deze week te maken gehad met een aantal storingen als gevolg van DDoS-aanvallen. Hierdoor was ook Mijn CBR in sommige gevallen niet te benaderen.

Dation Rijschool Software (advertentie)

Storing DigiD

Niet alleen Mijn CBR heeft last gehad van de storing van DigiD, ook andere websites zoals de sites van de Belastingdienst functioneerden door de storing niet of slecht.

Een DDoS-aanval is een aanval waarbij de server van een website wordt bestookt met enorme hoeveelheden data. De website kan dat niet aan en valt uit. Het is voor systemen als DigiD lastig om een DDoS-aanval volledig te voorkomen. Het kan dus zijn dat de problemen nog aan zullen houden.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!