Nieuws voor rijscholen

Staandehouding

Politie neemt rijbewijs rijinstructeur in beslag tijdens rijles

dinsdag 31 juli 2018 | Miranda Schenkhuizen

Het zal je maar gebeuren: tijdens de rijles een stopteken krijgen van de politie. En dan vooral als je net een leerling achter het stuur hebt zitten…

De VerkeersAcademie (advertentie)

Automatische kentekencontrole

Het gebeurde afgelopen zondag een rijinstructeur op de A1 in Baarn. Uit een automatische kentekencontrole van de politie bleek dat de rijinstructeur nog boetes open had staan. De politie gaf daarop een stopteken aan de lesauto waar op dat moment een leerling rijles had. De leerling zette de auto aan de kant waarna de politie de rijinstructeur kon bevragen over de openstaande boetes.

Rijbewijs kwijt

De rijinstructeur gaf toe de boetes niet betaald te hebben en moest zijn rijbewijs bij de politie inleveren. Zodoende had zowel de rijinstructeur als de leerling ineens geen rijbewijs meer.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!