Nieuws voor rijscholen

startersdag

De Startersdag was drukbezocht, inspirerend en erg gezellig

donderdag 20 september 2018 | Miranda Schenkhuizen

Gisteren was het dan eindelijk zover: De Startersdag van Rijschoolvandaag vond plaats bij de VerkeersAcademie in Nieuwegein. De volledig uitverkochte Startersdag werd bezocht door vele aankomend rijinstructeurs en aspirant rijschooleigenaren. Een leerzame, inspirerende en gezellige dag volgens de bezoekers.

De VerkeersAcademie (advertentie)

Met een lekkere kop koffie of thee werden de bezoekers ontvangen bij de VerkeersAcademie. De bezoekers, veelal beginnend rijinstructeurs, dromend van een succesvolle eigen rijschool, kijken uit naar een leerzame dag: “Ik hoop er zeker wijzer van te worden, daar komen we immers voor.” vertelt bezoeker Derek Lander. “Ik hoop vooral branchekennis op te doen” reageert voormalig Field Service Technicus Jeroen Bax: ”Zelfstandig ben ik al langer, maar de branchekennis, die hoop ik hier op te doen.” Toekomstig rijschooleigenaresse Laila sluit zich er bij aan: “Ik zoek met name informatie over waar je allemaal op moet letten bij het starten van je eigen rijschool; het liefst een stappenplan.”

Enthousiaste reacties

De bezoekers werden op hun wenken bediend. Al snel volgden de eerste presentaties door De VerkeersAcademie, VekaBest en Dation. Tijdens de lunchpauze, waar bezoekers volop de kans hadden te netwerken en extra informatie in te winnen bij de verschillende stands werd enthousiast gereageerd op het ochtendprogramma: “Ik vind vooral de uitleg fijn; je krijgt zo echt een beeld wat er allemaal bij komt kijken” vindt Andries Havelaar. “Ik vind het erg interessant” beaamt ook Laila: “Na het behalen van mijn pas ben ik niet meteen begonnen. Hier krijg ik echt in beeld wat er allemaal bij komt kijken om een eigen rijschool te starten.”

Tevreden naar huis

Na de pauze volgden presentaties van Lesautoverhuur.nl, Peter Claassen BV, TAFKA, Rijles Zonder Stress en Bovemij Verzekeringen. En opnieuw volgden enthousiaste reacties uit de zaal. Startend rijschooleigenaresse Sylvia is met haar vader Derk aanwezig:”We hebben zeker vandaag nuttige informatie opgedaan. Bijvoorbeeld over het gebruik van Google bij bedrijfsmarketing vond ik erg interessant.”Ook aspirant rijschooleigenaar Albert Verweij is enthousiast: “Ik wil lessen op de vrachtauto gaan geven, vandaag was om me te oriënteren en dat is zeker goed gelukt.””De dag is echt naar verwachting verlopen” vindt Jeroen Bax “De informatie die ik zocht heb ik zeker gevonden.”Met tevreden gezichten en een pot autodrop van verzekeraar Bovemij in de hand vertrokken de deelnemers naar huis.

starterdag1

startersdag2

startersdag

startersdag4


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!