Nieuwe locatie voor De VerkeersAcademie in Amsterdam

Opleidingsinstituut De VerkeersAcademie verhuist in Amsterdam per 1 november naar het Business Center Kaap Noord Dat laat directeur Gijs Kantelberg weten. Het adres is dna de verhuizing Asterweg 19.

De VerkeersAcademie

— Advertentie —

“Er bestond onzekerheid over het voortbestaan van het pand waarin we nu zaten. Het zal herontwikkeld worden. Daarom zijn we verder gaan kijken en kwamen we uit bij Business Center Kaap Noord”, aldus Kantelberg.

Gratis parkeren

De VerkeersAcademie is met vijf vestigingen in Nieuwegein, Best, Amsterdam, Zwolle en Delft te vinden. Het pand aan de Asterweg 19 in Amsterdam is goed bereikbaar en voorziet in gratis parkeerplaatsen. Iets wat uniek is in Amsterdam.

Korting op bijscholingen in Arnhem

Morgen 31 oktober organiseert De VerkeersAcademie hun eerste bijscholing in Arnhem. In totaal staan nu al 6 bijscholingen gepland, waarbij er dit jaar nog maar 4 plekken vrij zijn.

Er geldt voor Arnhem een kortingsactie van 3 bijscholingen voor 400 euro. Meer info op de website van De VerkeersAcademie.

Kantelberg laat weten dat nu gewerkt wordt aan de planning van 2020. Daarin zal ook ruimte komen voor instructeursopleidingen in Arnhem.