Drie nieuwe bestuursleden voor LBKR

LBKR

De Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche (LBKR) heeft drie nieuwe bestuursleden. Ze stellen zich voor in een mail van LBKR. Bert de Weerd zwaait af als bestuurslid.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

De drie nieuwe bestuursleden zijn op de ledenvergadering van 4 september voorgedragen. Het zijn Erik Leenheer, Geraldine Storm en Tamara Quint. 

De nieuwe bestuursleden

Erik Leenhaar (52) komt uit Breda en werkt nu zeven jaar als rijinstructeur en is mede-eigenaar van een rijschool. Aanhanger van LKBR van het eerste uur. 'Ik wil niet blijven roepen aan de zijlijn maar proberen iets te bereiken voor mijn collega’s en zet mij daarom als bestuurslid in', schrijft hij. Hij gaat verschillende klussen op zich nemen.

Geraldine Storm (49) heeft lang gewerkt bij het CBR, onder andere als rijexaminator. Inmiddels heeft ze een aantal jaren haar eigen rijschool. 'Zoals velen zie ik de afgelopen jaren een hoop veranderen binnen de rijinstructie en zijn we vooral gericht op het verbeteren van de kwaliteit. En daar wil ik mij binnen het LBKR dan ook zeker voor inzetten.' Ze gaat zich bezig houden met de PR en communicatie. 

Tamara Quint komt uit Maartensdijk. Daar zit ook haar rijschool. Ze hield zich al regelmatig bezig met LBKR, maar nu ook officieel. Ze gaat samen met Storm de communicatie doen. 

Afscheid

Bert de Weerd neemt afscheid als bestuurslid. Hij had bij de oprichting van LBKR in 2019 al aangegeven dat hij één jaar bestuurslid wilde zijn. 'Ik heb mij altijd voorgenomen niet het bestuurslid te willen zijn waarvan men vindt “Waarom zit hij daar nog”. Ook vond ik het belangrijk, zoals gezegd, de vereniging goed achter te laten. Ik ben er dankbaar voor dat deze twee zaken op dit moment goed bij elkaar mogen komen', schrijft hij in zijn afscheidswoordje. 

Hij blijft wel aan als adviseur. 'Na enige aarzeling heb ik hier een volmondig ja op gezegd. Het lijkt mij een goede manier om op de achtergrond en minder actief in te blijven zetten voor de beroepsvereniging.'