Nieuwe kansen met training tot slipinstructeur

Op 11 december aanstaande start Driving Company met een opleiding tot slipinstructeur/rijvaardigheidstrainer. Een rijinstructeur, die de opleiding succesvol afrondt mag zichzelf gecertificeerd slipinstructeur noemen en les geven op (mobiele) slipbanen.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Driving Company is een kennis- en opleidingsinstituut, dat slip- en rijvaardigheidstrainingen voor bedrijven verzorgt. Daarnaast bieden ze ook opleidingen voor Code 95 en bedrijfsuitjes. Met deze nieuwe cursus hopen zij de bewustwording bij automobilisten te bevorderen.

Kwaliteitsopleiding

Directeur Matthieu Stam vertelt over de nieuwe cursus: “Jarenlange ervaring op het gebied van antisliptechniek en rijvaardigheidstrainingen garanderen dat deelnemers de opleiding op hoog niveau bij ons volgen en daarna zelf trainingen kunnen verzorgen. Gezien de aantrekkende economie is de vraag naar goed opgeleide antislipinstucteurs/rijvaardigheidstrainers toegenomen.  Daar willen wij graag op inspringen."

Zogenaamde beunhazen zijn Stam een doorn in het oog. "Trainingen kunnen alleen een bijdrage leveren tot bewustwording bij automobilisten als de instructeur kennis bezit van moderne voertuigen en technieken, de juiste antisliptechnieken en didactische vaardigheden."

Kansen

Stam ziet volop kansen voor de deelnemers. "Ze zullken zich positief onderscheiden. En het biedt kansen op het gebied van het verzorgen van sl;iptrainingen en HNR-trainingen. Ook mogen deelnemers de mobiele slipbaan huren tegen een gereduceerd tarief." 

Inhoud

De training bestaat uit het opdoen van kennis, het leren geven van een theorieles, het leren geven van een sliptraining. Uiteraard wordt  ook de eigen rijvaardigheid op de baan getraind en verbeterd.

Handige informatie

Data opleiding: 11 t/m 14 december 2017
Tijden: 09.00- 16.30 uur.
De opleidingskosten tot antislipinstructeur/ rijvaardigheidstrainer zijn  € 775,- ex BTW.
De training wordt afgesloten met een examen. Het examen duurt maximaal twee uur. De kosten voor het examen bedragen € 65,-

De opleiding wordt gegeven op het rijvaardigheidscentrum Lelystad. Er wordt gebruik gemaakt lesmaterialen van Driving Company. De training is inclusief lunch. De praktijkdagen vinden plaats in auto’s van Driving Company. De opleiding wordt, bij goed gevolg, afgerond met het certificaat anti-slipinstructeur

Bel voor meer informatie 088- 1666 800 Het aantal plaatsen is beperkt!