Nieuws voor rijscholen

Omgaan met rijangst

Dronken vrouw raakt rijbewijs kwijt na verschijnen bij vastzittende auto's

woensdag 03 januari 2018 | Miranda Schenkhuizen

Een dronken vrouw uit Dalfsen heeft vannacht haar rijbewijs in moeten leveren nadat ze, als enige, bij twee verlaten, vastzittende auto’s verscheen.

VQH Advocaten (advertentie)

De politie kreeg afgelopen nacht een melding van een ongeluk op de Zwolseweg bij Ommen. Bij aankomst bleek hier echter geen sprake van te zijn. Wel troffen ze twee auto’s aan met een touw ertussen, die beiden vastzaten in de zachte berm. Het leek erop dat één van de auto’s vast was komen zitten en de ander geprobeerd had deze los te trekken. Beide auto’s bleken verlaten en er was geen spoor van de bestuurders.

Zes keer toegestane hoeveelheid alcohol

De agenten besloten enige tijd te wachten, waarna er een vrouw bij de auto’s verscheen. Aangezien zij bij de auto’s leek te horen namen de agenten een blaastest af. Ze bleek zes keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Ondanks dat de toedracht van de situatie onduidelijk bleef, kreeg de vrouw, vermoedelijk de bestuurster van een van de auto’s, een bekeuring en werd haar rijbewijs ingenomen.

Beide auto's zijn weggesleept en wachten op de rechtmatige eigenaar.
 


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Gerelateerde berichten

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!