Een stil bedankje aan een rijinstructeur

Een anonieme inzender schreef een bedankbrief aan haar rijinstructeur. “Ik durf deze worden eigenlijk niet hardop te zeggen maar ik hoop toch dat u deze brief ooit leest. Uw auto's met 'L' erop rijden rustig in onze dorpje en brengen elke keer een lachje op mijn gezicht”, aldus de anonieme inzender.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Een bedankbrief van een anonieme inzender werd vorige maand geplaatst op de regionale website debotlek.nl. Een hartverwarmend verhaal van een leerling die beschrijft wat haar rijinstructeur voor haar heeft betekend. Er zijn maar weinig leerlingen die op deze wijze een bedankbrief insturen. Wij vinden dat iedere rijinstructeur, die dagelijks met veel passie en toewijding in de auto stapt, deze brief verdient.

"Beste SenseiB,

Bedankt voor deze afgelopen maanden van uw onverdeelde aandacht voor mij. Voor het helpen mijn angst voor autorijden te overwinnen. Voor het respect in elke les en elk gebaar. Mede omdat u uw werk met plezier en lachen doet, heb ik mijn rijopleiding haast afgerond. Met stoppen en rijden heb ik enorm genoten van elke rit en elk moment. Ik vind uw tijd nogal prijzig, maar het is inderdaad elke centje waard!

Ik heb net mijn eerste rijexamen achter de rug maar moet het toch nog eens gaan doen... Niet geslaagd namelijk... Opeens werd ik een auto-ninja! Van voorzichtige jonge moeder werd ik opeens een racer... Misschien heb ik mijn rijbewijs nog niet gehaald omdat het een verplicht afscheid van u nemen betekent. Dat ik geen student meer mag zijn die zo attent zorg van u mag krijgen.

Onze werelden zijn nu niet meer zo verschillend en ik heb moeite met u los te laten. Maar... C'est la vie... Ik beloof u dat ik mijn rijbewijs ga behalen. Netjes. Zoals u hebt mij geleerd. Het spijt me voor die eerste keer.

Nogmaals bedankt voor uw tijd en aandacht. Voor de lieve woorden, correcties en steun in dit land vol auto's. Met groot plezier denk ik aan ons samen rijden en met enorme tegenzin wil ik mijn rijbewijs in mijn handen vasthouden.

Ik durf deze worden eigenlijk niet hardop te zeggen maar ik hoop toch dat u deze brief ooit leest. Uw auto's met 'L' erop rijden rustig in onze dorpje en brengen elke keer een lachje op mijn gezicht.

Bedankt ervoor en tot kijk in ons Spijkenisse!

Met lieve groet,

uw Autoninja :)"