Nieuws voor rijscholen

rijles arabie

Emotionele verrassing bij eerste rijles namens Nissan in Saoedi-ArabiŽ

dinsdag 13 februari 2018 | Miranda Schenkhuizen

Pas vanaf juni 2018 mogen vrouwen in Saoedi-ArabiŽ in een auto rijden. Om hun zelfvertrouwen te vergroten, nodigde Nissan afgelopen maand een aantal vrouwen uit voor hun allereerste rijles.

Dation Rijschool Software (advertentie)

In het filmpje vertellen vrouwen hoe blij ze zijn met de vrijheid om te rijden maar ook hoe terughoudend de mannen in hun omgeving in eerste instantie waren. De verrassing komt dan ook zeer onverwacht.

Verrassing

Als de vrouwen een voor een plaatsnemen in de lesauto vertelt een medewerker van Nissan ze even te wachten op de instructeur. Ieder van de vrouwen wacht een emotionele verrassing als uitgerekend een mannelijk familielid (de vader, broer of man) van de vrouwen plaatsneemt op de plek van de instructeur.

Viral

De video ging als snel viral en geeft maar weer eens aan hoe belangrijk rijlessen voor mensen kunnen zijn en hoeveel vrijheid autorijden symboliseert.††


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dť nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!