Enthousiaste WRM-docenten gezocht

De VerkeersAcademie, het grootste rijinstructeuropleidingsinstituut van Nederland, is hard op zoek naar WRM-docenten. De VerkeersAcademie: ”Wij werken hard aan de uitbreiding van onze opleidingscapaciteit, waarvoor wij nieuwe docenten zoeken, bij voorkeur uit de omgeving Delft en Zwolle.”

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

De VerkeersAcademie biedt een groot scala aan opleidingen voor rijinstructeurs, taxichauffeurs en taxi- en andere vervoersondernemers. Met vestigingen in Nieuwegein, Best, Zwolle, Amsterdam en Delft en opleidingen op locatie, bieden zij opleidingen door heel het land: “Inmiddels zijn ook veel van onze opleidingen via internet te volgen. Door uitbreiding plus nieuwe ontwikkelingen werken we aan de uitbreiding van onze opleidingscapaciteit, waarvoor wij nieuwe, ervaren docenten zoeken, bij voorkeur uit de omgeving Delft en Zwolle.”

Kwaliteitsnorm

De VerkeersAcademie stelt hoge eisen aan haar docenten: ”Het is vooral onze hoge kwaliteitsnorm die ons, in dit vakgebied, tot het meest toonaangevende instituut van het land heeft gemaakt. Die norm hanteren we uiteraard ook voor onze docenten. Kennis, ervaring, een open instelling en aantoonbaar didactische en sociale vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie. Plus een MBO-niveau of hoger, een geldige WRM-bevoegdheidspas voor minimaal B en C en een geldig rijbewijs.

Afwisselend werk

WRM-docenten die bij de VerkeersAcademie aan de slag gaan, zien afwisselende werkzaamheden tegemoet: “Heel in het kort bestaan de werkzaamheden uit het zowel theoretisch- als praktijkgericht lesgeven op het gebied van rijinstructie. Dat kan soms ook op de weg zijn, zoals bij het begeleiden en coachen van studenten. Docenten werken op onze vestigingen samen in een professioneel team, dat met enthousiasme vormgeeft aan ons hoge onderwijsniveau. Een leergierige geest en een flexibele instelling, dat is wat wij zoeken bij onze docenten, vooral omdat zij ook op locatie werkzaam zult zijn.”

Interesse?

Je werkweek is van dinsdag tot en met zaterdag, zodat je ook in de gelegenheid bent om mensen vanuit een werkende situatie en dus op zaterdag te begeleiden naar hun diploma. De VerkeersAcademie biedt je een uitdaging aan om in de top van de Nederlandse verkeersbranche werkzaam te zijn. Je verdient daarbij een salaris dat in de Nederlandse rijschoolbranche geen gelijke kent.

Je sollicitatie bestaat uit een motivatiebrief en een cv en kun je tot 9 mei 2019 richten aan:
De VerkeersAcademie
T.a.v. Laura Kantelberg
via laura@deverkeersacademie.nl