Nieuws voor rijscholen

motor

Speciale WRM-bijscholing voor motorinstructeurs

dinsdag 30 april 2019 | Redactie

Op de Rijschooldag van 18 juni wordt een vijftal WRM-bijscholingen verzorgd. Op het programma staat daarbij ook een bijscholing speciaal voor motorinstructeurs.

De VerkeersAcademie (advertentie)

Het gaat om het onderwerp “Rijprocedure A”. Een goede motorinstructeur moet deze van binnen en van buiten kennen. Niet alleen in het geval, dat de motorinstructeur bij discussie met de examinator op hetzelfde niveau kan communiceren.

Informatie over de bijscholing

Het is daarnaast ook van belang inzicht te verkrijgen in de manier van beoordelen door de examinator en te weten welke factoren van invloed zijn, voordat de examinator tot een beoordeling komt.

Deze bijscholing heeft dus tot doel dat de motorinstructeur een betere kennis en inzicht krijgt in het gebruik van de Rijprocedure A.

De organisatie van de bijscholing is in handen van De VerkeersAcademie. De lestijden op 18 juni zijn van 9 tot 12 en van half 2 tot half vijf. De langere middagpauze kan gebruikt worden om te netwerken met elkaar en een bezoek te brengen aan de beursvloer.

De kosten voor de bijscholing bedragen 200 euro. Een lunch is inbegrepen en iedere deelnemer ontvangt van De VerkeersAcademie een gratis Rijprocedure A.

Aanmelden voor de bijscholing

Er is slechts plek voor 15 deelnemers. Wil jij op 18 juni met andere vakidioten jouw kennis opfrissen en netwerken? Meld je dan snel aan.

Ga naar de aanmeldpagina.


Bekijk het volledige nieuwsarchief van Rijschoolvandaag.nl »

Over Rijschoolvandaag.nl

Rijschoolvandaag.nl is dé nieuwssite voor rijopleiders en instructeurs. Dagelijks vind je op deze site nieuwsberichten over verkeer en vervoer, toegespitst op verkeersprofessionals die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied. Lees meer »

Gratis digitale nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van alle nieuwsberichten die verschenen op Rijschoolvandaag.nl

Gratis digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief!