Film CBR met tips over rijexamen

Waarop moet je letten bij het rijexamen? Die vraag staat centraal in de nieuwe voorlichtingsfilm van het CBR over het praktijkexamen voor de auto.

Lesautolease.nl

— Advertentie —

Vijf jaar geleden heeft het CBR al een film uitgebracht over de gang van zaken bij het rijexamen. Die wordt zeer gewaardeerd, gelet op de honderdduizenden kijkers. Tegelijk bleek uit onderzoek van het CBR dat klanten ook graag willen weten waarop je moet letten tijdens het examen.

Zeven tips van de examinator

Aan die wens is nu dus tegemoet gekomen met de film met zeven tips van de examinator. Over alle zeven examenonderdelen krijgt de leerling tips van de examinator, in woord en beeld. Daarnaast is er van elk examenonderdeel een los filmpje gemaakt, dat gedeeld kan worden via social media. Zo kun je bijvoorbeeld het gewenste gedrag zien bij kruispunten of bij het in- en uitvoegen.

Een link naar de nieuwe film wordt opgenomen in de mail die een kandidaat ontvangt na een geslaagd theorie-examen en bij de uitnodiging voor een autopraktijkexamen. De film met tips voor het rijexamen is de twaalfde in de voorlichtingsreeks van het CBR.