Grappige film over een paranormale rijinstructeur

film

Zin aan een avondje ontspanning deze week? Afgelopen voorjaar is de film Extra Ordinary uitgekomen. In deze comedy heeft Rose, een Ierse alleenstaande rijinstructeur in een klein stadje, een speciale gave...

Opleiding tot ADAS-instructeur bij De VerkeersAcademie

— Advertentie —

Ze kan namelijk praten met de spirituele wereld. Spoken ja. Rose is niet zo dol op dit 'talent' en probeert haar gift te negeren. Al is dat nogal lastig.

Plot

Ze wordt namelijk achtervolgd door grappige 'haunted' objecten zoals tractoren, prullenbakken en fietsen. Ook vragen de locals haar continue om hulp. Meestal negeert ze deze oproepjes, maar als de tienerdochter van Martin om hulp vraagt, wil ze toch wel helpen. Martin ziet er namelijk wel uit als een gezellige man! Hij wordt alleen achterna gezeten door zijn overleden vrouw. 

Helaas wordt Sarah (de tienerdochter) het slachtoffer van een spreuk waardoor ze letterlijk blijft zweven, en in de hel kan komen. Nu zetten Martin en Rose alles op alles om deze spreuk te verbreken, met alle bijzondere momenten van dien. 

Verwacht domme acties, grappige dialogen en mooie rijdende shots over het Ierse platteland.

Thuisbioscoop

De film draait niet in de Nederlandse bioscopen (kwam uit in coronatijd), maar is wel te zien bij Pathe Thuis. Leuk voor een avondje thuisbioscoop!